Oct 10, 2015
Category: Noutati

DJ nunta | DJ botez - Trend-uri la nunta peste ocean - DJ nunta RobbyAlegerea muzicii de nunta nu mai este la fel de simplaca pana acum. Nu mai este doar decizia de a avea la nunta o trupa sau un DJ.

Colaborari intre DJ și trupe

Legătura dintre trupele de dans și DJ nu a fost niciodată mai puternică în industria de evenimente speciale. Această tendință crește a avut o mare crestere in ultimuyl timp astfel ca s-a creat un hibrid Dance - DJ. DJ-ii vor mixa adesea în intervale de 15 sau 20 de minute, în timp ce trupele vor face pauze.

Dj sau sonorizare nunta

Actele de performanță specială

Modul cel mai eficient de a avea o nunta diferita de a prietenilor și colegilor lor este de a încheia un act de performanță de specialitate - repetiții, lectii de dans coregrafice care variază în lungime de la 20 de minute. Performanța de specialitate ar fi în plus față de trupa de recepție și va avea loc în timpul pauzei stabilite.

Actualizarea serviciului audio

Una dintre tendințele pe care le-am văzut este un recent uptick în rezervări profesionale de servicii audio pentru nunți. O trupa buna nu va suna ca o banda buna fără un sistem adecvat de amplificare audio. Clienții au început să exploreze servicii audio îmbunătățite sau "pro" pentru a asigura valoarea maximă pentru formația lor de dans.

Protocolul nu mai este obligatoriu

Prin urmare, dansurile de protocol (și discursurile) nu mai sunt un mandat de nuntă. Există acum mai mult timp seara acum pentru oaspeții să danseze doar! Unii oaspeți, insa, vor fi descurajati, văzând că aceste elemente de nuntă de epocă devin mai puțin frecvente.

Mireasa si mireasa iau adevarata scena centrala

Exista tendinta de a se renunta la modelul clasic - practic istoric - de nuntă al părinților miresei, ca gazde și maeștri de ceremonii. Rolul este tot mai mult preluat de mire si mireasa care preiau rolul pe scena centrală. Acum cuplul care se căsătorește este adesea cuplul care determină formația sau DJ nunta, avand acces direct la playlistul preferat.

DJ nunta - the box pro DJ evenimente - LD Systems DJ botez - RCF DJ nunta - EV DJ evenimente - JBL DJ nunta - HK Audio DJ evenimente - Samson DJ botez - Behringer DJ nunta - Bose DJ botez - dB Technologies DJ nunta - Turbosound DJ botez - Eminence DJ evenimente - Fun Generation DJ nunta - Yamaha