Oct 10, 2015
Category: Noutati

DJ nunta | DJ botez - Cele mai bune controlere recomandate pentru DJ in 2017


DJ nunta sau botez

Pentru fanii Pioneer care doresc sa utilizeze sistemul rekordbox, sau oricine dorește sa faca un mix de calitate, DDJ-RZX este cu adevărat un echipament hardware deosebit și unul dintre cele mai bune DJ controlerei făcute vreodată. Imită o setare standard de CDJ / DJM, include și amestecare suport DVS video, și prezintă calitatea profesională pe care ne-am obisnuit sa o asteptam de la Pioneer DJ. Ecranele și interfața sunt toate foarte inteligente, designul si accesul butoanelor fiind foarte facil. Frustrant este insa că laptop-ul este încă o cerință.


DJ sau sonorizare evenimente

De la Traktor, S8 este acum disponibil si este un controller cu o gama completa de functii bine integrate. Butoanele sent sensibile la atingere, de înaltă calitate, iar in partea superioara S8 dispune de 2 ecrane. Are un design UI inteligent pentru a face o experiență plăcută. 

 

DJ nunta

NS7III este un echipament mare si este destinat acelor care doresc sa simta la degete senzatia de vinil, dar sa dispuna de comoditatea oferita de digital. Platanele motorizate au tensiune reglabila și puteți comuta chiar și între cele 2 moduri de 33 și 45 RPM. La fel ca toți ceilalți din această secțiune, NS7III funcționează cu intrări externe, ca un mixer. 

 

DJ nunta

Pionier a adus cu controlerul DDJ-SZ un impuls tehnologic bine apreciat, iar acum lanseaza si mai noul DDJ-RZ. Acest echipament ofera una dintre cele mai bune experiențe-CDJ disponibile in acest moment. Roțile Jog sunt de calitate superioara, fluxul de lucru se traduce într-o configurație standard în industrie, și DDJ-RZ este opțiunea screenless premium de la Pioneer. 

 

 

DJ nunta - the box pro DJ evenimente - LD Systems DJ botez - RCF DJ nunta - EV DJ evenimente - JBL DJ nunta - HK Audio DJ evenimente - Samson DJ botez - Behringer DJ nunta - Bose DJ botez - dB Technologies DJ nunta - Turbosound DJ botez - Eminence DJ evenimente - Fun Generation DJ nunta - Yamaha