Animatori + Face painting petreceri


Animator / Face Painting petreceri copii

Persoana de Contact departament petreceri copii
Imagini pentru telefon emoji 0763336252

Animator evenimente si petreceri copii pret 100 lei ora

Animatia include : Costumatie personaj , jocuri interactive adaptabile varstei , modelaj de baloane , pictura pe fata , coregrafie specifica varstei si recuzita animatorului.

Animator petreceri copii , pentru inchirierea unui numar de 5 - 15 copii pentru minim 2 ore . 

Costumele personajelor care le detinem :

Alba ca zapada Imagini pentru alba ca zapada costum Printesa Elsa  Imagini pentru princesa  elsa costum .com Minnie Mouse Imagini pentru minnie mouse costum .com

                                                               

Oferim la alegere masina de balonase sau masina de fum :                                                                          

 ADJ BubbleTron XL Masina baloane  

Stairville VF-1200 DMX VertiFog CO2 FX Masina fum normal  

 

 Imagini pentru car pictogramaTransport gratuit Bucuresti / Ilfov 

         Apasa acum pe butonul ” Rezerva Pachet...”

Aplica pachet pentru Animator / Face Painting petreceri copii

 

Face painting sau culoarea petrecerii pentru copii

Stim cu totii cat de dornici sunt copii sa se joace de-a eroii. De asemenea stim cat de bine se distreaza la petrecerile dedicate lor. Va inchipuiti, atunci, ce e in sufletul lor cand ei insisi arata ca eroii preferati si participa alaturi de animatori talentati la scene de poveste. Cu face painting realizarea unui astfel de obiectiv este usor de indeplinit.

Pictura si desenele pe fata sunt, la petrecerile pentru copii, una din cele mai asteptate si îndragite activități. Face painting-ul, sau pictura pe fata se face cu culori special concepute pentru piele.

Printesa, ursulet, paiajen sau pisicuta toti copii se vor transforma in personaje iubite si adorate. Avand la dispozitie un numar practic nelimitat de prsonaje si animalute, copii nu se vor plictisi niciodata si petrecerea dedicata lor va fi cu siguranta o reusita si un moment de neuitat.

Noi, cei le la Robbysound va suntem alaturi si va asistam cu face painting de calitate pentru reusita petrecerii copilului dumneavoastra. Trebuie doar sa intrati in legatura cu noi si , impreuna, cu dorintele vostre si experienta noastra, vom gasi cea mai buna varianta pentru o petrecere de neuitat.

 Va putem asigura de asemenea si animatori priceputi si pasionati care sa anime si sa faca diferenta pentru o petrecre de vis.